Catering, organizacja imprez, pieczenie prosiaka

Swojskie jadło

Proponujemy Państwu wspaniałą atrakcję kulinarną, która urozmaici wszelakie imprezy indywidualne, uroczystości rodzinne jak i firmowe spotkania biznesowe na najwyższym poziomie. Nasze swojskie stoły są niepowtarzalne, do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie i z wielką starannością „dopinając je na ostatni guzik”. Wszystkie wyroby są świeże i najlepszej jakości, co sprawia że potrafimy zadowolić nawet najbardziej wyrafinowane gusta.

Nasza Firma oferuje również „swojskie jadło” w formie cateringu na korytach lub deskach drewnianych. Zapraszamy do zapoznania się z przykładowymi realizacjami, które znajdują się w GALERII.

Poniżej przedstawiamy przykładowe menu oraz cennik Swojskich Stołów.

Swojski stół mały

-Krupniok swojski ok. 1 kg.

-Pasztetowa wiejska ok. 1 kg.

-Połeć polska lub szynka tradycyjna ok. 1 kg.

-Necówka z pieca ok. 1 kg.

-Salceson wiejski wieprzowy ok. 1 kg.

-Kabanos myśliwski ok. 1 kg.

-Pasztet pieczony domowy ok. 1 kg.

-Kiełbasa wiejska ok. 1 kg.

-Boczek z komina ok. 1 kg.

-Smalec topiony ze skwarkami ok. 0,8 kg.

-Chleb chłopski 3szt

-Ogórki kiszone ok.1 kg.

-Musztarda, ketchup, chrzan,


Koszt małego swojskiego stołu – 600 zł





Swojski stół duży

-Krupniok swojski ok. 2 kg.

-Pasztetowa wiejska ok. 2 kg.

-Połeć polska lub szynka tradycyjna ok. 2 kg.

-Necówka z pieca ok. 2 kg.

-Salceson wiejski wieprzowy ok. 2 kg.

-Kabanos myśliwski ok. 2 kg.

-Pasztet pieczony domowy ok. 2 kg.

-Kiełbasa wiejska ok. 2 kg.

-Boczek z komina ok. 2 kg.

-Smalec topiony ze skwarkami ok. 1,3 kg.

-Chleb chłopski 6 szt

-Ogórki kiszone ok. 2 kg.

-Musztarda, ketchup , chrzan,

 

Koszt dużego swojskiego stołu – 1200 zł